Avaa kartta 

Kauppakeskus Tullintori on Tampereen paraatipaikalla

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Sinne pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Keskuksella on lähes 700 pysäköintipaikkaa, joista 500 sijaitsee katetussa pysäköintihallissa. Tullintorilla toimii noin 40 vähittäiskaupan yksikköä.

Pysäköintialueita hallinnoi Finnpark. Lisätietoja pysäköinnistä sekä hinnastot löytyvät osoitteesta www.finnpark.fi. Finnparkin toimisto ja asiakaspalvelu sijaitsee Tullintorilla 3. kerroksessa.

Tulevaisuudessa liikennejärjestelyt, pysäköintikapasiteetin lisäys ja alueen kehityshankkeet liittävät Tullintorin yhä tiiviimmin osaksi kaupungin kaupallista ydinkeskustaa, mikä tekee siitä entistäkin keskeisemmän kauppapaikan.

P-Tullintorille pääset ajamaan Itsenäisyydenkadulta sekä osoitteista Pinninkatu 46 ja Åkerlundinkatu 10.

 

KAUPPAKESKUKSEN PERUSTIEDOT

Kauppakeskus Tullintori 6, 33100 Tampere

Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Kauppakeskukseen pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Tullintorista voi käyttää nimitystä sujuvan arjen kumppani, sillä kauppakeskus sijaitsevat kätevästi kotimatkan varrella. Asiointi keskuksessa on vaivatonta ja nopeaa. Keskus tarjoaa tuotteita ja palveluita päivittäisiin tarpeisiin ja nopeasti hoidettaviin arjen rutiineihin. Vaikutusalueen asukasmäärä on 133 000 ihmistä.

Alueelle sijoittuu kaupallisten palveluiden, liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi runsaasti toimistotiloja. Tullinalue on kehittynyt jatkuvasti ja saavuttamassa tärkeän aseman osana Tampereen ydinkeskustaa. P-Tullintorilta löytyy lähes 700 pysäköintipaikkaa ja lähettyvillä on useita muitakin pysäköintitaloja, mm. P-Hämppi ja P-Tampere talo.

Tullintorin 0.-2. kerrokset ovat pääosin kaupallisten palvelujen käytössä. 3.- 5. kerrokset on varattu sekä toimistokäyttöön että kaupalliseen hyvinvointiin ja terveyspalveluille. Radanpuoleisista toimistoista päänäkymät rautatieaseman yli Tampereen keskustaan. Toimistoista aukeaa näkymä myös avaraan lasikatteiseen kauppakeskukseen.

Vuokraus ja tiedustelut:
Kauppakeskusjohtaja Hanna Saario, hanna.saario@realprojekti.fi

Rakennusvuosi                                                                                                                 1930
Uudistus- ja/tai laajennusvuosi 1991
Vuokrattava kokonaispinta-ala yhteensä (GLA) 23 400 m2
Autopaikkojen määrä (joista katettu) 627 (532)
Vuokrattavat liiketilat yhteensä 45
Ankkuriyrityksiä Irti Maasta
K- Market, Seppälä, Liikuntamaailma
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELO:n osuus vuokrattavasta pinta-alasta (%) 96,2
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELO::n osuus liikealasta (%) 96,2
Kävijämäärä (2015) 2,1 milj.
Myynti (2015) 20,2 milj. euroa
Tiedot päivitetty 2016

 

  • GIDE gifts & dekor

    Tavarat järjestykseen

    Kätevät säilytyshyllyt ja koukut
    löytyvät Gidestä
    Tutustu»
Kirjaudu sisään