Kauppakeskus Tullintori on täydellinen shoppailu- ja lounaspaikka sinulle, joka haluat tehdä ostokset helposti matkasi varrella. Erikoisliikkeiden kauppakeskus tarjoaa kokemuksia ja ajanvietettä kaikille, jotka etsivät jotain hieman erilaista. Liikkeistämme löydät uniikit juhlavaatteet, laajan kenkävalikoiman sekä upeat sisustus- ja lahjatavarat unohtamatta monipuolista wellness- ja erikoisruokatarjontaa.

Keskellä kauppakeskusta on upea kiipeilyaktiviteetti Irti maasta –kiipeilykeskus. Tätä nähtävyyttä kannattaa tulla katsomaan kauempaankin! Kauppakeskuksesta löytyy myös neljä tanssistudiota ja ainutlaatuinen kuntosali upean lasisen kaarikaton alla.

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee aivan erinomaisella paikalla, olitpa tulossa Tampere-talon tapahtumiin, Telakan, Klubin tai Pakkahuoneen monipuolisiin tapahtumiin tai vaikka kongressiin Tampereelle. Kauppakeskus on tapahtumien keskellä Tullin alueen sydämessä ja tarjoaa katon, jonka alta pääset rautatieasemalta kätevästi lähes minne vain alueen tapahtumiin ja hotelleihin.

Tullintori lähellä sijaitsee kuusi Tampereen isoa hotellia; Solo Sokos Hotel Torni, Original Sokos Hotel Villa, Lapland Hotels, Dreamhostel, Scandic Tampere Station, Scandic Tampere City sekä Holiday Inn Tampere. Solo Sokos Hotel Tornista ja Original Hotel Villasta pääset suoraan yhdyskäytävää pitkin kauppakeskukseen!

Kauppakeskus Tullintorilla on myös monipuolinen lounastarjonta. Kauppakeskuksesta löytyy perinteisiä kahviloita sekä perin kansainvälinen ravintolamaailma. Tarjolla on kiinalaista-, aasialaista-, intialaista- ja arabialaista ruokaa, sushia, salaattia, keittoa ja herkullisia jälkiruokia jotka kruunaavat aterian.

Kauppakeskuksen vieressä on lähes 700 pysäköintipaikkaa, joista 500 sijaitsee katetussa pysäköintihallissa. Esimerkiksi yksi Särkänniemen pysäköinneistä löytyy P-Tullintorilta. Kauppakeskukseen pääset vaivattomasti myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tervetuloa tutustumaan erikoisliikkeiden kauppakeskukseen!